Nyheter

Lette etter ukjent vinner i 9 måneder

Da Postkodelotteriets ukegevinst landet i Fauske i fjor sommer, var det mange glade vinnere som fikk litt ekstra feriepenger inn på kontoen. Den ene vinneren viste seg å være svært vanskelig å få tak i, men det stoppet ikke Postkodelotteriets Marie Hultstrøm.

74,4 millioner til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer siden 2018

Den 2. februar mottok WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer årets første utdeling fra Norsk Postkodelotteri. Overskuddet fra veldedighetslotteriet har på kort tid blitt en viktig inntektskilde for de to organisasjonene. Siden lotteriet etablerte seg i Norge i 2018, har de mottatt hele 74,4 millioner kroner.

Postkodelotteriet – slik fungerer det!

Det er enkelt å være med i Postkodelotteriet. Du får ditt eget personlige loddnummer og vi trekker 200 kroner per lodd i god tid før hver ny måned uten at du trenger å gjøre noe. Og om du vinner, så sørger vi både for at du får beskjed og for at gevinsten kommer rett inn på din bankkonto. Og ikke minst, så sørger vi også for at minst 50% av nettoomsetningen havner hos SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Siden vi er relativt nye i Norge, får vi ofte spørsmål om for eksempel loddkjøp, postkoder, veldedighet og Kjempegevinster. I denne videoen guider Tom og Jorun deg igjennom alt som kan være bra å vite for deg som er- eller vil bli med i Postkodelotteriet.

Norsk supermøkk i finalen i Green Challenge

Siden 2010 har Grete Sønsteby og mannen Rune Ingels jobbet med å utvikle maskiner som skal gjøre husdyrbønder i stand til å produsere organisk gjødsel lokalt. Nå har de norske gjødsel-gründerne sikret seg en finaleplass i Postkodelotteriets bærekrafts-konkurranse Green Challenge 2020.

Nye lotteri-millioner til WWF og SOS-barnebyer

I dag mottok WWF, Verdens naturfond, og SOS-barnebyer over 10 nye millioner hver fra Postkodelotteriet. Dermed har norske loddkjøpere bidratt med nærmere 42 millioner til organisasjonene siden oppstarten av lotteriet i 2018.

Postkodelotteriet og koronaviruset

Vi i Postkodelotteriet bryr oss om hver og en av våre mange deltakere, og din trygghet er vår første prioritet. Nå er det viktig at vi alle står sammen og tar ansvar for menneskene rundt oss. Derfor følger vi alle pålegg og anbefalinger fra myndighetene lojalt, og vi tar aktivt del i dugnaden for å stoppe spredningen av koronaviruset.