Nyheter

Postkodelotteriet og koronaviruset

Vi i Postkodelotteriet bryr oss om hver og en av våre mange deltakere, og din trygghet er vår første prioritet. Nå er det viktig at vi alle står sammen og tar ansvar for menneskene rundt oss. Derfor følger vi alle pålegg og anbefalinger fra myndighetene lojalt, og vi tar aktivt del i dugnaden for å stoppe spredningen av koronaviruset.

Over 20 millioner til SOS-barnebyer og WWF

På et drøyt år har nordmenns loddkjøp i Postkodelotteriet bidratt med over 20 millioner kroner til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. På onsdag kunne organisasjonene trekke hver sin sjekk på 7 791 611 kroner ut av gullkonvoluttene fra Postkodelotteriet.

Postkodelotteriet: Innsamling til veldedige organisasjoner

Postkodelotteriet er glede – et lotteri der naboer vinner sammen og hvor loddkjøperne vet at de gjør en forskjell. Pengene fra Norsk Postkodelotteri går til WWF og SOS-barnebyer. Hittil har begge organisasjonene mottatt drøyt seks millioner kroner – og vi har fortsatt en utdeling til gode for 2019 etter nyttår. Postkodelotteriets oppdrag er å samle inn penger til veldedige organisasjoner.

Tom Stiansen ny ambassadør for Postkodelotteriet

Siden lanseringen i oktober 2018 er det Jorun Stiansen som har vært Postkodelotteriets ansikt utad. Nå får Postkodelotteriet enda en ambassadør i den tidligere alpinisten, og nåværende 71 grader nord-programlederen, Tom Stiansen.

Postkodelotteriet bidrar til en rikere natur!

WWF Verdens naturfond gleder seg over at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Lotteriet støtter gode formål i flere land og sørger samtidig for at folk har det gøy underveis.

Nå selger Ines 400 boller om dagen!

Betty (12) har åtte søsken. Før gikk ingen av dem på skolen, og foreldrene klarte ikke å skaffe nok mat til barna sine. Med støtte fra SOS-barnebyer er livet snudd. Barna er tilbake på skolen, og de kan spise tre måltider om dagen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.