Vi støtter gode formål med hele vårt hjerte!

Postkodelotteriet ble startet i 1989 for å skaffe penger til gode formål, og i dag er vi verdens tredje største giver til veldedighet! Siden starten har vi gitt bort mer enn 80 milliarder kroner til ideelle organisasjoner som arbeider for en bedre verden.

Hver gang du kjøper et lodd, bidrar du til utdanning for fattige jenter, til å fjerne plast fra havet, til å redde utrydningstruede dyrearter – eller et av våre mange andre gode formål. Slik blir alle vinnere!

Vi har en drøm

For oss som jobber i Postkodelotteriet, handler det hele tiden om å generere inntekter til de ideelle organisasjonene vi jobber sammen med. Det er de som er de egentlige heltene. Vi gleder oss enormt over alle vinnerne som har fått besøk av våre prisutdelere siden 1989, men er aller mest stolte av å ha skaffet ufattelige 80 milliarder kroner til gode formål. I Sverige alene delte vi ut over en milliard kroner til gode formål bare i fjor. Tenk om vi kan klare det samme i Norge!

Mennesker og miljø

En av organisasjonene som gleder seg til at Postkodelotteriet starter i Norge, er WWF. Det å ta vare på kloden vår er en stor jobb, og derfor har WWF mottatt over 4 milliarder kroner fra de ulike Postkodelotteriene i tidens løp. SOS-barnebyer internasjonalt har mottatt over 500 millioner kroner, og flere andre organisasjoner som jobber for barn har mottatt like mye.

Gjør en forskjell

Når du deltar i Postkodelotteriet, er du virkelig med å gjøre en forskjell. Ditt lodd betyr noe for mennesker og miljø – og derfor kan du også vinne med god samvittighet. Hos oss er nemlig alle vinnere!