Lette etter ukjent vinner i 9 måneder

Da Postkodelotteriets ukegevinst landet i Fauske i fjor sommer, var det mange glade vinnere som fikk litt ekstra feriepenger inn på kontoen. Den ene vinneren viste seg å være svært vanskelig å få tak i, men det stoppet ikke Postkodelotteriets Marie Hultstrøm.

Les mer

Gevinster hver eneste dag!

I Postkodelotteriet har du vinnersjanser hver dag. Både helger og hverdager er fullspekket med gevinster, og hver dag vinner minst en postkode alt fra 200 kroner til flere millioner.

Du kan få med deg alle våre resultater på våre resultatsider, og du vil uansett få beskjed fra oss om du vinner. Vi ønsker deg spennende dager fremover og lykke til i alle trekninger!

Postkodelotteriet advarer mot svindel på Facebook

Har du fått en venneforespørsel fra Postkodelotteriet på Facebook? Og en privat melding om at du har vunnet en gevinst, men at du må gå inn på et nettsted med en mistenkelig adresse for å få gevinsten din? Da bør du slette meldingen med en gang og blokkere avsenderen.

Dette er trolig et phishing-forsøk. Det betyr at noen forsøker å lure deg til å legge igjen kredittkortnummeret ditt for å motta en gevinst, mens formålet er å stjele penger fra kontoen din.

Hva må du gjøre nå?
Om du har klikket på lenken og lagt igjen kortnummer eller kontonummer, må du kontakte banken straks. Det er bare banken din som kan sperre kortet ditt og hindre misbruk.

Om du ikke har lagt igjen noe informasjon som kan misbrukes, har ingen skade skjedd. Alt du trenger å gjøre er å slette meldingene fra den falske kontoen.

Vi rapporterer slike falske kontoer til Facebook fortløpende, slik at de blir blokkert eller stengt ned. Forsøk på svindel, for eksempel ved å lure folk til å oppgi kortinformasjon på en falsk side, vil også bli politianmeldt.

20 millioner kroner – vår største Kjempegevinst noensinne!

Tom og Jorun gleder seg til å avslutte året med å overraske nye vinnere nå i desember, og som vanlig blir det nye vinnere hver eneste dag. Vi har hele 27,3 millioner igjen i årets pott og pangstarter det nye året med å trekke ut den største Kjempegevinsten noensinne. Hele 20 millioner kroner skal fordeles mellom vinnerne i et heldig postnummer! I tillegg deler vi ut hele fire milliongevinster i løpet av januar. Vi krysser fingrene for deg og dine naboer!

Postkodelotteriet – slik fungerer det!

Det er enkelt å være med i Postkodelotteriet. Du får ditt eget personlige loddnummer og vi trekker 200 kroner per lodd i god tid før hver ny måned uten at du trenger å gjøre noe. Og om du vinner, så sørger vi både for at du får beskjed og for at gevinsten kommer rett inn på din bankkonto. Og ikke minst, så sørger vi også for at minst 50% av nettoomsetningen havner hos SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Siden vi er relativt nye i Norge, får vi ofte spørsmål om for eksempel loddkjøp, postkoder, veldedighet og Kjempegevinster. I denne videoen guider Tom og Jorun deg igjennom alt som kan være bra å vite for deg som er- eller vil bli med i Postkodelotteriet.

Gevinster hver eneste dag!

I Postkodelotteriet har du vinnersjanser hver dag. Både helger og hverdager er fullspekket med gevinster, og hver dag vinner minst en postkode alt fra 200 kroner til flere millioner.

Du kan få med deg alle våre resultater på våre resultatsider, og du vil uansett få beskjed fra oss om du vinner. Vi ønsker deg spennende dager fremover og lykke til i alle trekninger!

Kjempegevinsten på 10 000 000 kroner ble delt ut i Elverum

Hipp hurra for Elverum! Tre ganger i året deler Postkodelotteriet ut Kjempegevinsten. Alle som kjøpte lodd i september var med på trekningen som deles ut nå i oktober, og de heldige vinnerne bor i postnummer 2407 Elverum. Gevinsten på 10 millioner kroner deles mellom fem heldige vinnere i postkode 2407 NV Elverum, og 53 vinnere i postnummeret.

Loddkjøperne bidrar med nye millioner til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond

Takket være dere loddkjøpere, har det skjedd igjen! I dag mottok SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond nye sjekker fra Tom og Jorun på Eidsvolls plass ved Stortinget. Gleden var stor da generalsekretærene mottok hver sin sjekk pålydende 10 063 384 kroner. Siden 2018 har organisasjonene mottatt nærmere 42 millioner kroner til sitt viktige arbeid!

I Postkodelotteriet vinner du med naboene dine, samtidig som du støtter SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond sitt arbeid for å sikre barn god omsorg og utvikling, og arbeidet for en fremtid der mennesker lever i harmoni med naturen. Vi vil takke hver og en av våre deltagere som gjør dette mulig!

Norsk supermøkk i finalen i Green Challenge

Siden 2010 har Grete Sønsteby og mannen Rune Ingels jobbet med å utvikle maskiner som skal gjøre husdyrbønder i stand til å produsere organisk gjødsel lokalt. Nå har de norske gjødsel-gründerne sikret seg en finaleplass i Postkodelotteriets bærekrafts-konkurranse Green Challenge 2020.

Gründernes selskap N2 Applied tilsetter nitrogen til husdyrgjødsel og reduserer utslipp av ammoniakk og klimagasser. I tillegg fjerner de møkklukt. Nå kjemper de om førstepremien på fem millioner kroner, i konkurranse med andre europeiske miljøgründere.

Les mer

Postkodelotteriet og koronaviruset

Vi i Postkodelotteriet bryr oss om hver og en av våre mange deltakere, og din trygghet er vår første prioritet. Nå er det viktig at vi alle står sammen og tar ansvar for menneskene rundt oss. Derfor følger vi alle pålegg og anbefalinger fra myndighetene lojalt, og vi tar aktivt del i dugnaden for å stoppe spredningen av koronaviruset.

Les mer

Nord, sør, øst og vest!

Hver måned reiser Tom og Jorun for å besøke heldige vinnere over hele landet. Og enten du vinner eller ikke, er du med på å støtte det viktige arbeidet til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Takket være våre loddkjøpere har vi hittil kunnet dele ut over 6 millioner kroner – og mer skal det bli i 2020! Her kan du se da Tom og Jorun besøkte månedsvinnerne på Slependen i desember og delte ut 1 250 000 kroner.

Postkodevinner fra Asker skaper håp for barn i Brasil

Mange drømmer kan gå i oppfyllelse for den som vinner i Postkodelotteriet. Men hovedvinneren Snorre (61) var aldri i tvil da han trakk ut sjekker på nærmere 700 000 kroner: Pengene skulle bidra til en lysere fremtid for utsatte barn i Rio de Janeiro.

Det var for litt mer enn 10 år siden at Snorre startet med prosjektarbeid i Brasil. Han driver i dag organisasjonen Casas da Noruega i og utenfor Rio de Janeiro. En milepæl ble nådd da det i 2015 ble bygget en skole, som i dag gir skolegang til rundt 530 barn. Snorre forteller at hjelpemidler og skolemateriell må fornyes, og at gevinsten fra Postkodelotteriet vil være med på å bidra til dette.

– Målsettingen er å ha fornyet alle skolebøkene innen vi starter på nytt skoleår i februar. Noe av pengene fra premien vil også bli brukt på øvrig skolemateriell, forteller Snorre.

Les mer

Millioner til SOS-barnebyer og WWF under Arendalsuka

Postkodelotteriet ble først lansert i fjor høst, men har allerede gitt store bidrag til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Under Arendalsuka, der begge organisasjonene er til stede, ble den andre sjekken for i år overlevert.

Les mer

Takk for at du deltar i Postkodelotteriet

George Clooney er en av våre internasjonale ambassadører. I denne filmen forteller han hva som gjør Postkodelotteriet så fantastisk, både for spillerne og for våre gode formål. Sammen gjør vi verden til et bedre sted.

Tom Stiansen ny ambassadør for Postkodelotteriet

Siden lanseringen i oktober 2018 er det Jorun Stiansen som har vært Postkodelotteriets ansikt utad. Nå får Postkodelotteriet enda en ambassadør i den tidligere alpinisten, og nåværende 71 grader nord-programlederen, Tom Stiansen.

Les mer

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.