Konkurransen er nå avsluttet.

Tusen takk til alle som har deltatt i konkurransen. Om du fant alle stedsnavnene og markerte disse, ville bokstavene som gjensto danne ordet STIANSEN. Det viser naturligvis til våre flotte ambassadører, Tom og Jorun Stiansen. Det er mange som drømmer om en telefon eller et besøk fra Tom og Jorun, som hver måned deler ut millioner av kroner over hele landet.

Blant alle riktige svar, har vi trukket en heldig vinner av en iPad mini 256 GB til en verdi av 6 890 kroner. Den heldige vinneren er:

Johan Bergve fra Kongsberg

Vi gratulerer!


Slik kan du vinne med postnummeret ditt!

Postkoden din består av fire siffer fra postnummeret ditt og to bokstaver som angir en gate, vei eller et område innenfor postnummeret. I Postkodelotteriet kan du vinne både med postkoden din og med postnummeret ditt, og derfor vinner du alltid sammen med naboene dine.

I Postkodelotteriet har vi garantert vinnere hver dag. Hvem vet ... tenk om det er ditt postnummer som stikker av med den neste milliongevinsten!

For bare 200 kroner i måneden kan du også være med og ha sjansen til å vinne flotte gevinster hver dag, samtidig som du støtter SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.