Slik kan du vinne!

Postkodegevinsten deles på alle lodd i en postkode.

Postnummergevinsten deles på alle lodd i et postnummer.

Reisegevinsten består av et gavekort fra Ving som deles på alle lodd i et ekstra postnummer. à which will now be postkode!

Kjempegevinsten fordeles med én halvpart på alle lodd i en postkode og én halvpart på alle lodd i samme postnummer. Hvor stor sjanse du har for å vinne kommer an på hvor mange du skal dele gevinstpotten med, men også hvor mange lodd og Kjempepoeng du har. Kjempepoeng opptjenes med 10 poeng per måned du deltar i lotteriet. Jo flere Kjempepoeng, desto større blir din andel av Kjempegevinsten. Poengsaldoen nullstilles hvert årsskifte.

Ettersom høyeste gevinst ikke skal overstige en verdi av 2 millioner kroner per lodd kan dette ha betydning for fordeling av Kjempegevinsten. Dersom alle loddene i en postkode allerede har oppnådd en gevinst på 2 millioner kroner vil det resterende beløpet som overstiger 2 millioner kroner overføres til gevinstpotten for postnummer. Dersom også alle loddene i postnummeret allerede har oppnådd en gevinst på 2 millioner kroner vil det gjennomføres en ny trekning med det gjenstående beløpet som gevinst. En ny kombinasjon av postkode og postnummer vil trekkes ut som vinnere. Denne prosedyren gjentas til Kjempegevinsten er delt ut.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.