Espen og to andre delte hovedgevinsten i Skotterud

9. november 2018 – 2230GW – Skotterud – 100.000 kroner

 

Denne ukas hovedvinnere var Espen og to andre naboer i postkode 2230GW Skotterud som fikk en premie på 33.334 kroner hver da de delte postkodegevinsten på 100.000 kroner.

Med blomster, kamerateam og en sjekk på 33.334 kroner banket Jorun Stiansen denne uka på døra hjemme hos Espen. «Det var en litt skrekkblandet fryd. Jeg er ikke akkurat så vant til å være på kamera, så jeg ble jo litt nervøs. Men det var absolutt en veldig koselig opplevelse. Nå blir det litt ekstra fine julegaver på barna og litt forskjellig sprell fremover», sier den fornøyde vinneren.

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som hadde gleden av å dele ut premiene. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier til Postkodelotteriet i Norge. Å se hvordan Postkodelotteriet har gitt til så mange i resten av verden har vært ekstremt givende, og jeg gleder meg til å få til det samme her i Norge», sier hun henrykt.

Det er ikke bare de som vinner som er glade for at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, som begge jubler over den gode starten og håper at nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnement i lotteriet. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet har siden starten i 1989 delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke, og med Kjempegevinsten i desember er nå et perfekt tidspunkt for å kjøpe lodd!

Skotterud