Gatefest i Skotterud med postnummergevinst på 100.000 kroner!

9. november 2018 – 2230 – Skotterud – 100.000 kroner

skotterud_1

Det ble gatefest i Skotterud da ukesvinneren i Postkodelotteriet ble trukket ut i postnummer 2230 Skotterud. 42 glade naboer delte postnummergevinsten100.000 kroner.

«Det ble jo en liten gatefest da Postkodelotteriet var her, med mye jubel og god stemning», forteller en av vinnerne. Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som hadde gleden av å dele ut premiene. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier til Postkodelotteriet i Norge. Å se hvordan Postkodelotteriet har gitt til så mange i resten av verden har vært ekstremt givende, og jeg gleder meg til å få til det samme her i Norge», sier hun henrykt.

Det er ikke bare de som vinner som er glade for at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, som begge jubler over den gode starten og håper at nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnement i lotteriet. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet har siden starten i 1989 delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke, og med Kjempegevinsten i desember er nå et perfekt tidspunkt for å kjøpe lodd!

skotterud_2
skotterud_3