Naboer delte postnummergevinst sammen med postbudet sitt!

30. november 2018 – 7045 Trondheim – 100.000 kroner

 

Ukas postnummergevinst gikk til postnummer 7045 Trondheim der 12 heldige vinnere delte premien på 100.000 kroner og fikk hver sin sjekk på 8.334 kroner. En av vinnerne var det lokale postbudet Catherine!

Turen var kommet til Midt-Norge og Trondheim da Jorun Stiansen overrasket 12 heldige naboer med en sjekk på 8.334 kroner hver. I Postkodelotteriet vinner du nemlig på adressen din, og du vinner sammen med naboene. Postbudet Catherine var én av de heldige vinnerne som vant i Postkodelotteriet denne gangen. I tillegg til sin del av postnummergevinsten, vant hun postkodegevinsten på 100.000 kroner helt alene. «Det er ikke sant! Herregud, jeg begynner å gråte!». Hun både lo og måpte da hun så alle tallene på sjekken. Pengene kommer til å gå til en tur til Manila i Filipinene der foreldrene bor. «Da mannen min og jeg kjøpte lodd, regnet vi ikke med å vinne. Hvertfall ikke så mye», kan hun fortelle. «Vi kjøpte lodd for å støtte SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond».

Det er nemlig ikke bare de som vinner i Postkodelotteriet som kan være glade. SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond er garantert minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Vil du også spille Postkodelotteriet?

Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!