Postbudet Catherine vant 108.334 kroner!

30. november 2018 – 7045GO – Trondheim – 100.000 kroner

 

Catherine var ute på sin vanlige postrute på Persaunet i Trondheim da hun ble overrasket som denne ukas vinner av postkodegevinsten100.000 kroner.

«Det er ikke sant! Herregud, jeg begynner å gråte!». Catherine lo og måpte da hun så alle tallene på sjekken. Pengene kommer hun til å bruke på en tur til Manila i Filipinene der foreldrene bor. «Da mannen min og jeg kjøpte lodd, regnet vi ikke med å vinne. Hvertfall ikke så mye», forteller hun.

 

«Vi kjøpte lodd for å støtte SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Da vi fikk vite at vi hadde vunnet, trodde jeg kanskje det var snakk om 10.000 kroner. Dette er jo helt fantastisk!»

 

I tillegg til postkodegevinsten på 100.000 kroner, fikk Catherine også sin del på 8.334 kroner av postkodegevinsten sammen med elleve andre naboer. I Postkodelotteriet vinner du nemlig sammen med naboene dine!

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som overrasket den glade vinneren med kamerateam, pengesjekk og blomster på postruten Catherine har arbeidet som postbud på i elleve år nå. Postkodelotteriet har vært en stor suksess i mange år i både Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige. Nå har lotteriet akkurat startet opp i Norge, og Jorun gleder seg til å dele ut millioner til glade vinnere. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier fra Postkodelotteriet i Norge. Å se hvordan Postkodelotteriet har gitt til så mange i resten av verden har vært ekstremt givende, og jeg gleder meg til å få til det samme her i Norge», forteller hun henrykt.

Det er ikke bare de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet.

«Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier.

Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet har siden starten i 1989 delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!