29 naboer i Brandbu delte postnummergevinsten

7. desember 2018 – 2760 Brandbu – 3.449 kroner

Ukas postnummergevinst gikk til postnummer 2760 Brandbu der 29 heldige vinnere delte premien på 100.000 kroner og fikk hver sin sjekk på 3.449 kroner.

Når du er med i Postkodelotteriet, vinner du nemlig når naboen vinner. Det var noe av grunnen til at Anna-Maria og mannen Knut valgte å kjøpe lodd. Anna-Maria er opprinnelig fra Østerrike, og har nettopp flyttet til Brandbu der hun jobber som assistent for en rullestolbruker. Nå kan hun juble sammen 28 av sine nye naboer.

 

«Det er gøy! Jeg vet ikke om noen andre som har kjøpt lodd, men at det er såpass mange er jo kjempeflott»

 

Det sier en glad vinner. Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som hadde gleden av å overraske Anna-Maria på telefon med den gode nyheten. I tillegg til sin del av postnummergevinsten, vant hun postkodegevinsten på 100.000 kroner helt alene.

 

«Penger er ikke alt, men akkurat nå tenker jeg at det utrolig at det er mulig å vinne».

 

Det er ikke bare de som vinner i Postkodelotteriet som kan være glade. SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond er garantert minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!