Vant 103.449 kroner på sin nye adresse!

7. desember 2018 – 2760ZE Brandbu – 100.000 kroner

Anna-Maria og mannen Knut har nettopp flyttet inn i nytt hus på Brandbu. Med sin nye adresse ble hun ukas vinner av postkodegevinsten på 100.000 kroner!

«Jeg trodde det var en spøk da hun ringte», forteller Anna-Maria, som ble oppringt av ambassadør Jorun Stiansen med den gode nyheten. «Penger er ikke alt, men akkurat nå tenker jeg at det utrolig at det er mulig å vinne».

Anna-Maria er opprinnelig fra Østerrike og har nettopp flyttet til Brandbu sammen med mannen og de fire barna. Til daglig jobber hun som assistent for en rullestolbruker. Premien vil hun bruke på sitt nye hjem. «Det er sønnen min som har kjøpt huset vi bor i, så vi vil gjerne hjelpe han litt her i huset», forteller hun. I tillegg til postkodegevinsten på 100.000 kroner, fikk Anna-Marie også sin del på 3.449 kroner av postnummergevinsten sammen med 28 andre naboer. I Postkodelotteriet vinner du nemlig sammen med naboene dine!

Det er ikke bare de som vinner i Postkodelotteriet som kan være glade: WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet har siden starten i 1989 delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!