Julestemning for to- og firbente på Nøtterøy med postnummergevinst

 

14. desember 2018 – 3121 Nøtterøy – 14.286 kroner per lodd

 

 

Ukens postnummergevinst på til sammen 100.000 kroner ble delt ut i postnummer 3121 Nøtterøy, der 7 heldige vinnere mottok hver sin sjekk på 14.286 kroner.

«Jeg har nesten ikke sovet i natt, dette er så spennende», forteller Peggy da hun møter Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen i en snødekt gate på Teie i Nøtterøy haveby like utenfor Tønsberg. Til og med servicehunden Aragon forstår at noe spennende er i gjære. Peggy og Aragon får raskt følge av naboene Grethe, Lene og Per Helge. Til sammen er det syv vinnerlodd i postnummer 3121 Nøtterøy. På tre åpner de fremmøtte naboene konvolutten og får se summen de har vunnet. Dette er penger som kommer godt med til jul! «Jeg er veldig fornøyd, det skulle jo bare mangle», forteller Grethe. «Det er flott å kunne vinne samtidig som man er med og støtter noe, da er det liksom ikke helt meningsløst å spille og kun for en selv».

I Postkodelotteriet er det nemlig ikke bare de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. For Jorun Stiansen er det kombinasjonen av å glede mennesker med premier og å være med på å bidra til at WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer får støtte som gjør at hun er stolt av å være en del av Postkodelotteriet. Som Postkodelotteriets ambassadør har hun gleden av å reise Norge på kryss og tvers og besøke vinnerne. «Jeg har ikke lyst til å gå», ler hun til naboene hun nettopp har delt ut pengesjekker til på Nøtterøy, og fortsetter:


«Jeg elsker jo folk! Og jeg har ikke møtt noen som er sure. Jeg er så stolt av å være en del av dette. Postkodelotteriet gjør en veldig viktig jobb med å bidra til støtte til WWF og SOS-barnebyer, og jeg er så glad for å kunne bidra med å spre det til det norske folk!»


Både SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond jubler over den gode starten i Norge og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. Lotteritilsynet har gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet i Norge. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet har siden starten i 1989 delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!