Ble overrasket med 100.000 kroner – nå blir det oppussing og USA-tur!

 

21. desember 2018 – 1747FI Skjeberg – 100.000 kroner

 

Janne fra postkode 1747FI Skjeberg ble helt skjelven da hun fikk nyheten om at hun var denne ukens vinner av postkodegevinsten på 100.000 kroner.

«Jeg visste ikke hva jeg skulle tro», forklarer den heldige trebarnsmoren. Janne var på jobb som helsefagsarbeider da hun fikk telefonen om at hun hadde vunnet ukesgevinst i Postkodelotteriet. Kollegaene roet henne ned og sa at hun nok bare hadde vunnet en 50-lapp.

Men da Janne var kommet hjem og det ringte på døra, sto Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen der for å overrekke både blomster og en sjekk på hele 100.000 kroner.

 

«Det ble plutselig så veldig hyggelig alt sammen! Dette vil komme veldig godt med for familien vår. Nå kan vi starte med oppussingsarbeidene vi har drømt om så lenge, også har vi jo snakket om en USA-tur en stund»

 

Postkodelotteriet har lenge vært en stor suksess i både Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige, der tettsteder og gater blir snudd på hodet med store arrangement og besøk av kjendiser. I Norge startet Postkodelotteriet opp i november, og Lotteritilsynet har gitt konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnement. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier rundt om i Norge. Nå har jeg på få uker reist til både Bergen, Fredrikstad, Elverum, Kristiansand og flere andre steder. Nå gleder jeg meg spesielt mye til å dele ut Kjempegevinsten på 2 millioner kroner», forteller en henrykt Jorun Stiansen.

Det er ikke bare Jorun og de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet er opptatt av å gi tilbake til samfunnet, og har siden starten delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med i neste trekning!