Årets siste postnummervinnere bor i Hokksund

 

28. desember 2018 – 3300 Hokksund – 100.000 kroner – 3.572 kroner per lodd

 

Årets siste postnummergevinst ble delt ut i postnummer 3300 Hokksund. Totalgevinsten på 100.000 kroner ble delt på 28 heldige vinnere som mottar 3.572 kroner hver i premie fra Postkodelotteriet.

«Jeg ble jo med mest fordi det virket som en fin ordning, at når man kjøper lodd så går det til noe fint enten man vinner eller ikke», forteller 57 år gamle Trond, som også stakk av med postkodegevinsten denne uka. Pengene kommer godt med når vi nå går inn i det nye året, tror han.

Det er Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som har gleden av å reise rundt og dele ut premier til glade vinnere. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier rundt om i Norge. Enten det er på telefon eller ved å besøke stedene. Nå har jeg på få uker delt ut premier til folk fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Og nå gleder jeg meg til 1. januar og TV-sending!», sier en henrykt Jorun.

Det er ikke bare Jorun og de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet ble etablert i Nederland i 1989, og har siden startet opp i Storbritannia, Tyskland, Sverige og nå også Norge. Siden starten har Postkodelotteriet delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner over hele verden. Postkodelotteriet i Sverige delte alene ut 1,1 milliard kroner i 2017!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med på festen!