Trond fra Hokksund vant årets siste postkodegevinst

 

28. desember 2018 – 3300JQ Hokksund – 100.000 kroner

 

Denne uka gikk årets siste postkodegevinst100.000 kroner til postkode 3300JQ i Hokksund.

«Jeg hadde ikke trodd jeg kom til å vinne sånne summer», sier en glad og overrasket vinner.

«Jeg ble jo med mest fordi det virket som en fin ordning, at når man kjøper lodd så går det til noe fint enten man vinner eller ikke», forteller den fornøyde 57 åringen som tror pengene kommer godt med når vi nå går inn i det nye året.

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som hadde gleden av å gratulere Trond som årets siste vinner av postkodegevinsten. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut premier rundt om i Norge. Enten det er på telefon eller ved å besøke stedene. Nå har jeg på få uker delt ut premier til folk fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Og nå gleder jeg meg til 1. januar og TV-sending!», sier en henrykt Jorun.

Det er ikke bare Jorun og de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet ble etablert i Nederland i 1989, og har siden startet opp i Storbritannia, Tyskland, Sverige og nå også Norge. Siden starten har Postkodelotteriet delt ut over 80 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner over hele verden. Postkodelotteriet i Sverige delte alene ut 1,1 milliard kroner i 2017!

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd i dag for å være med på festen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.