Kjempegevinsten på 2 millioner kroner ble delt ut på Flaktveit i Bergen

 

1. januar 2019 – 5134 Flaktveit – 2 millioner kroner

 

 

Det ble en ekstra god start på det nye året for de tolv naboene på Flaktveit i Åsane utenfor Bergen da de delte Postkodelotteriets Kjempegevinst2 millioner kroner.

Naboer og barn som ikke hadde kjøpt lodd i Postkodelotteriet hang over stakittgjerdet i rekkehusområdet i Flaktveitveien i Åsane utenfor Bergen da Jorun Stiansen kom for å dele ut Kjempegevinsten på 2 millioner kroner. «Er det for sent å kjøpe lodd nå», spøker en nabo og smiler skjevt.

Kjempegevinsten på 2 millioner kroner ble fordelt mellom tolv naboer i postnummer 5134 og postkode 5134VQ på Flaktveit. Hvor mye hver enkelt vinner i Kjempegevinsten avhenger av om du bor i postnummeret eller postkoden som trekkes ut, hvor mange lodd og Kjempepoeng du har og hvor mange aktive lodd du deler gevinsten med.

Aller mest vant ekteparet Jon Arne og Elin som med sine to lodd kan glede seg over hele 364.036 kroner. «Vi skal legge om taket, så nå håper jeg vi kan bytte vinduer også», sier Jon Arne før han får vite summen. Med sjekken i hånden smiler de begge bredt. «Dette var en fantastisk gledelig overraskelse! Nå skal vi i alle fall ha oss en tur til Hellas», sier Elin før Jon Arne skyter inn: «Først skal vi til Statene, New Orleans blant annet. Det har vi drømt om lenge». Med en slik gevinst kan det nok bli flere reiser på det heldige ekteparet.

Da Jorun Stiansen tok turen til Bergen for å delte ut millionene, ble sjekkene delt ut fra minst til størst. Norges første Kjempegevinstvinnere ble presentert på TV Norge første nyttårsdag klokken 21.40.

De fire første vinnerne stakk av med drøye 60.000 kroner hver, og i likhet med hovedvinnerne var det også reise som står høyt på ønskelisten. «Jeg har allerede bestilt reise, jeg skal til New Zealand», sier en av vinnerne.

22 år gamle Thomas håpet på en gevinst som kunne hjelpe ham betale ned litt på billånet, men med drøye 180.000 kroner i premie avslører han at han nok kommer til å unne seg litt mer enn bare å betale lån. «Dette var stas», smiler han.

«Jeg kjøpte lodd for å støtte gode organisasjoner», forteller Helge. Loddet sikret ham en gevinst på 273.027 kroner. Pengene kan han avsløre nok kommer til å gå til å reise. «Som pensjonist kan jeg jo reise når som helst», forteller han.

Dette var andre turen til Bergen på kort tid for Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen, som forteller at hun har verdens beste jobb med å delt ut premier til glade vinnere. «For en fet måte å starte 2019 på for disse herlige menneskene. Nå har vi vært to ganger i Bergen på rappen, håper vi kommer igjen snart», sier hun med et stort smil.

Det er ikke bare Jorun og de som vinner som kan smile. WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge er glade for den gode starten i Norge. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær Bente Lier. Også for Jorun Stiansen er støtten til WWF og SOS-barnebyer viktig. «Jeg er så stolt av å være en del av Postkodelotteriet og på den måten bidra til at disse to flotte organisasjonene får inntekter. At jeg samtidig får reise rundt og overraske glade vinnere med pengepremier er en stor bonus», forteller hun henrykt. «Nå gleder jeg meg til 2019 og til å treffe flere folk og dele ut flere premier!»

Vil du også delta i Postkodelotteriet slik at når naboen vinner, så vinner du også? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye vinnere hver uke, og skal dele ut flere millioner kroner gjennom hele 2019. Kjøp lodd i dag!