Ektepar ble overrasket med postkodegevinst på 1 million!

15. januar 2019 – 3264 MN Larvik – 1 million kroner

Årets første månedsvinnere av postkodegevinsten bor i postkode 3264 MN Larvik. Ekteparet Edny og Kåre ble overrasket med en sjekk på 1 million kroner av Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen.

Ekteparet bor i en relativt nybygget leilighet på brygga i Larvik. Her tar de i mot Jorun og resten av gjengen fra Postkodelotteriet. De har fått beskjed om at de har vunnet, men ikke hvor mye. «Om det er 10.000 kroner, blir vi veldig fornøyde», forteller de, samtidig som de slår fast at de har alt de trenger. «Men kanskje det vil dryppe litt på barnebarna?».

Etter å ha dratt ut sjekken, og alle de seks nullene viser seg, må begge to måpe. «Oj! 1 million! Det var mer enn vi hadde tenkt oss», sier de himmelfallent. «De må vi bruke fornuftig», sier Kåre, og legger til: «Men kanskje vi skal dra til Bolivia og besøke fadderbarnet vi har der?».

Postkodelotteriet startet i Norge i fjor høst, og nå håper Jorun at det skal bli en like stor suksess som det er Storbritannia, Nederland, Tyskland og Sverige. «Der har de egne TV-sendinger hver uke, der vinnerne annonseres og intervjuene blir vist. Det er større enn Skavlan», sier hun og forteller at det er en takknemlig oppgave å være ambassadør for Postkodelotteriet: «Ikke bare skal jeg overraske vinnerne, men alle de som har kjøpt lodd bidrar jo en god sak».

For det er nemlig ikke bare de som vinner i Postkodelotteriet som kan være glade: WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden starten delt ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også være med i Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer, og kjøp lodd i dag!