Månedens postnummergevinst til 10 heldige vinnere i Larvik

15. januar 2019 – 3264 Larvik – 100.000 kroner – 5 883 kroner per lodd

Årets første månedsvinnerne av postnummergevinsten bor i postnummer 3264 Larvik. Her fikk 11 heldige vinnere dele gevinsten på 100.000 kroner, og mottok hver sin sjekk på 5 883 kroner. Hele seks av vinnerne hadde to lodd, og vant dermed 11 766 kroner.

Når du er med i Postkodelotteriet, vinner du nemlig når naboen vinner. Hvis du har kjøpt lodd. Og når månedens postkodegevinst ble trukket ut i en postkode i postnummer 3264 MN Larvik, da vinner også resten av naboene med lodd i samme postnummer. Det fikk 10 av naboene til ekteparet Edny og Kåre erfare da Larvik ble trukket ut som denne månedens hovedvinner i Postkodelotteriet.

Det er Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som har gleden av å være den som overrasker de heldige vinnerne hjemme i deres eget nabolag. Postkodelotteriet startet i Norge i fjor høst, og nå håper hun at det skal bli en like stor suksess som det er Storbritannia, Nederland, Tyskland og Sverige. «Der har de egne TV-sendinger hver uke, der vinnerne annonseres og intervjuene blir vist. Det er større enn Skavlan», forteller hun og sier at det er en takknemlig oppgave å være ambassadør for Postkodelotteriet: «Ikke bare skal jeg overraske vinnerne, men alle de som har kjøpt lodd bidrar jo en god sak».

Det er nemlig ikke bare de som vinner i Postkodelotteriet som kan føle seg som vinnere: WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden starten delt ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør Postkodelotteriet til den tredje største private humanitære giveren i verden!

Vil du også være med i Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer, og kjøp lodd i dag!