Postnummergevinst til Bryne

25. januar 2019 – 4344 Bryne – 100.000 kroner – 5.264 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst ble trukket ut i postnummer 4344 Bryne. Gevinstpotten på 100.000 kroner ble fordelt på 19 lodd á 5.264 kroner. To av vinnerne hadde sikret seg to lodd hver, og totalt ble premien delt på 17 vinnere.

Det er Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som har gleden av å reise Norge rundt for å glede de heldige vinnerne. Gevinster har blitt trukket ut i både nord og sør, øst og vest. «Det er utrolig gøy å reise rundt for Postkodelotteriet i Norge. Å se hvordan Postkodelotteriet har gitt så mange i resten av verden har vært ekstremt givende», forteller hun henrykt.

Å gi tilbake til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet. Dette har ført til at Postkodelotteriet er den tredje største private humanitære giveren i verden. Totalt har de som har kjøpt lodd i Postkodelotteriet internasjonalt delt ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden.

I Norge er det WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer som nyter godt av at Postkodelotteriet har kommet til landet. Organisasjonene er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Vil du også være med i Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer, og kjøp lodd i dag for å være med i trekningen.