Jostein fra Porsgrunn vant over 250.000 kroner!

8. februar 2018 – 3940TM Porsgrunn – 250.000 kroner

«Jeg er helt satt ut! Jeg har aldri vunnet noe før», forteller Jostein fra postkode 3940TM i Porsgrunn. Han stakk av med denne ukens postkodegevinst250.000 kroner alene.

Postkodelotteriet startet i Norge i fjor høst, og skal i løpet av 2019 dele ut over 83 millioner kroner! Lotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden etablert seg i Storbritannia, Tyskland, Sverige og nå også Norge. Det er Jorun Stiansen som er ambassadør i Norge, og hun reiser land og strand rundt for å dele ut blomster, smil og pengesjekker. «Det er utrolig givende å se hvor glade folk blir, og hvor mye Postkodelotteriet betyr for så mange», forteller hun.

Jostein fra Porsgrunn ble overrasket på telefon med beskjed om at han var denne ukens vinner av postkodegevinsten. Sammen med naboene i postnummer 3940 Porsgrunn fikk han også sin del av postnummergevinsten der hvert lodd ga en premiebetaling på 7.693 kroner. Nå skal han feire med kone, barn og barnebarn. «Pengene skal jeg nok bruke på å ta en ferie», kan han avsløre.

Med Postkodelotteriet er det ikke bare de som vinner som kan juble. Minst 50 prosent av omsetningen etter premier er trukket fra går nemlig til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. «Postkodelotteriet vil gjøre det mulig for oss å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Hun tror det er kombinasjonen av å dele gleden med naboene dine samtidig som man er med å hjelpe er det som gjør Postkodelotteriet så populært.

Når du deltar i Postkodelotteriet er du med på å gjøre en forskjell. Siden starten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål. Det gjør oss til den tredje største private giveren i hele verden.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.