Blomster og pengesjekker til naboer i Blomsterdalen

15. februar 2018 – 5258 Blomsterdalen – 250.000 kroner – 17.858 kroner per lodd

Gleden var til å ta og føle på da denne månedens postnummergevinst ble delt ut i postnummer 5258 Blomsterdalen i Bergen. Gevinstpotten på 250.000 kroner ble delt på 14 lodd der hvert lodd ga en premie på 17.858 kroner.

Eva var en av naboene som møtte opp på Blomsterdalen Senter for å motta premien fra Postkodelotteriet, der ambassadør Jorun Stiansen ventet med blomster og gullkonvolutter til alle de fremmøtte. «Jeg og mannen min har vært gift i 25 år, så det hadde vært fint å få dratt en tur til Belgia for å feire sølvbryllupet», forteller hun. «Uansett blir det nok en tur med bobilen til påske». Eva var en av de som virkelig trakk det lengste strået denne dagen - i tillegg til sjekken på 17.858 kroner, vant ut også sin del av månedens postkodegevinst.

Postkodelotteriet startet i Norge høsten 2018, og eksisterer fra før i både Storbritannia, Nederland, Tyskland og Sverige. Her settes ofte tettsteder og gater på hodet med store arrangement og premieutbetalinger. I Norge er det Jorun Stiansen som reiser landet rundt for å dele ut sjekker i gullkonvolutter. «Det var sinnsykt gøy å møte denne gjengen i Blomsterdalen. Det er så fantastisk at vi kan reise rundt og overraske så utrolig mange heldige vinnere», forteller hun.

Det er ikke bare Jorun og vinnerne som synes Postkodelotteriet er gøy. Også WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer jubler over den gode starten for lotteriet her i Norge. WWF og SOS-barnebyer er nemlig garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier.

Hver eneste dag jobber WWF for å ta vare på naturen og bekjempe klimaforandringer. Når du er med i Postkodelotteriet bidrar du til det viktige arbeidet med å beskytte utrydningstruede dyr, forhindre plastforsøpling i havene våre og å bygge ut fornybar energi som sol og vind. «Jeg ønsker å rette en stor takk til alle de som kjøper lodd i Postkodelotteriet», forteller generalsekretær i WWF Bård Vegar Solhjell.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer mottok nylig den første sjekken med sin del av overskuddet fra Postkodelotteriet. «Dette er kjærkomne midler for for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier.

Til sammen har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære formål. Det gjør oss til den tredje største private humanitære giveren i verden.

Vil du også ha sjansen til å vinne?