Drammenskvinne denne ukens postkodevinner

15. februar 201 – 3039HF Drammen – 250.000 kroner

Denne ukens postkodegevinst ble delt ut i postkode 3039HF Drammen der en kvinne stakk av med hele gevinstpotten på 250.000 kroner.

«Jeg sa det ikke til mannen min før en halvtime etter at jeg hadde fått beskjed, og da sto han lenge og bare måpte før han til slutt gratulerte meg», forteller den lykkelige vinneren. «Nå har han også kjøpt lodd», ler hun og legger til at det nok blir en ferietur på paret nå.

Drammenskvinnen sto på farten til å dra på butikken da hun fikk telefon fra Postkodelotteriet. «Jeg måtte sjekke opp nummeret i mellomtiden, for jeg trodde ikke på det først», forteller hun.

Postkodelotteriet ble lansert i Norge høsten 2018, og eksisterer fra før i både Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige. Her settes ofte tettsteder og gater på hodet med store arrangement og besøk av kjendiser. I Norge er det Jorun Stiansen som er ambassadør og som reiser landet rundt for å dele ut store sjekker i gullkonvolutter til vinnerne. «Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge, enten det er på telefon eller ved faktisk å besøke stedene», sier hun og legger til: «Jeg er utrolig stolt og glad for å være en del av Postkodelotteriet».

Det er nemlig ikke bare de som vinner som kan være glade. Minst 50 prosent av omsetningen etter premier er trukket fra går nemlig til de to organisasjonene WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. «WWF jobber hver eneste dag for å ta vare på naturen og bekjempe klimaendringer. Når du er med i Postkodelotteriet bidrar du til arbeid som å beskytte utrydningstruede dyr, forhindre plastforsøpling i havene våre og å bygge ut fornybar energi som sol og vind», sier generalsekretær i WWF Bård Vegar Solhjell, som ønsker å rette en takk til alle som kjøper lodd.

Postkodelotteriet ble startet i Nederland i 1989 nettopp for å bidra til inntekter for humanitære prosjekter og organisasjoner over hele verden. Siden starten har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål – det betyr at vi er den tredje største private humanitære giveren i verden. Når du deltar i Postkodelotteriet er du med på å gjøre en forskjell.

Vil du også ha sjansen til å vinne?