Postnummer 1356 Bekkestua delte 100.000 kroner

22. februar 2019 – 1356 Bekkestua – 100.000 kroner – 5.556 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst100.000 kroner ble fordelt på 18 lodd i postnummer 1356 Bekkestua.

Det var en spent og glad gjeng som møttes på Bekkestua i Bærum da Jorun Stiansen dukket opp med blomster og gullkonvolutter. Wojtek kjøpte to lodd på innskytelse for en tid tilbake, og var en av de som møtte opp for å motta premien sin. Med to lodd mottok han en sjekk på 11.112 kroner for sin andel av postnummergevinsten. «Nå blir det nok en tur til Spania på meg og kona», sa han før han fikk vite at han også bodde i riktig postkode og skulle få en sjekk til.

Thomas er en av de som har vært med i Postkodelotteriet siden begynnelsen. «Postkodelotteriet er en veldig fin måte å støtte en god sak på, samtidig som man kan ha god samvittighet når man vinner selv», sier han og forteller at han har et spesielt godt forhold til SOS-barnebyer, som han har støttet helt siden han jobbet for Braathens Safe på gamle Fornebu der han og kollegaene hadde fast trekk fra lønna hver måned til inntekt for SOS-barnebyer. Premien kommer han til å dele med barnebarna. «Jeg har noen barnebarn som jeg synes det er veldig vanskelig å si nei til», sier han varmt.

Det er ikke bare vinnerne, og barnebarna deres, som kan være glade for at Postkodelotteriet endelig har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter premier er trukket fra går nemlig til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Begge jubler over den gode starten, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. Nylig kunne Jorun Stiansen dele ut den første sjekken til de to organisasjonene. «Alle barn trenger trygge voksne som kan ta vare på dem. Støtten fra Postkodelotteriet hjelper oss nå enda flere barn», forteller generalsekretær i SOS-barnebyer, Bente Lier. For WWF Verdens naturfond er det å ta vare på naturen og bekjempe klimaendringer som står i fokus. «Pilene peker feil vei for både dyr, natur og økosystemer. Derfor kjemper WWF på mange plan med blant annet å fjerne plast i havet, bekjempe klimaendringer og redde utrydningstruede dyr og deres leveområder. Støtten fra Postkodelotteriet er vesentlig», sier generalsekretær i WWF Bård Vegar Solhjell.

Siden starten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?