Postkodepremie til naboene på Gran

1. mars 2019 – 2750AX Gran – 250.000 kroner

Ukens postkodegevinst250.000 kroner ble delt mellom naboene i postkode 2750AX Gran.

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som tok turen til Gran for å dele ut blomster og gullkonvolutter med pengesjekker. 75 år gamle Bjørg var en av de heldige vinnerne. «Det var veldig gøy. Jeg har aldri vunnet noe før», sier hun og forteller at hun nok skal unne seg litt ekstra. «Enn så lenge får jeg nyte de vakre blomstene som fulgte med».

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine, og i samme gate som Bjørg bor også Knut. «Nå blir det nok 60-årsfeiring i Syden med familien», sier han glad da han mottar sjekken.

Det er flere enn hovedvinnerne som kan juble når Postkodelotteriet kommer på besøk! I tillegg til postkodegevinsten deles det også ut en gevinst som deles på alle med lodd i postnummeret. Også SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond er vinnere – minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til de to organisasjonene. Postkodelotteriet startet i Norge høsten 2018, og allerede i februar kunne Jorun Stiansen dele ut den første sjekken til de to organisasjonene.

Siden starten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål, og er dermed den tredje største private bidragsyteren til humanitære formål i verden!

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.