Bærums-naboer delte 100.000 kroner

8. mars 2019 – 1349 Rykkinn – 100.000 kroner – 3.334 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst ble fordelt på 30 lodd blant naboene i postnummer 1349 Rykkinn. Naboene fra Bærum delte 100.000 kroner der hvert lodd ga en premie på 3.334 kroner.

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og ble etablert her i Norge i fjor høst. Både i Nederland, Tyskland, Storbritannia og Sverige settes ofte tettsteder og gater på hodet med store arrangement og besøk av kjendiser. Jorun Stiansen er ambassadør for Postkodelotteriet i Norge. «Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge. Denne gangen fikk vi dessverre ikke besøkt Rykkinn, men jeg håper vi får muligheten til å komme tilbake», sier hun. «Det er utrolig flott å møte alle menneskene som bidrar til å gjøre Postkodelotteriet til en suksess». De heldige vinnerne på Rykkinn kan vente seg et hyggelig brev i posten.

Det er ikke bare vinnerne som kan juble over at Postkodelotteriet deler ut penger over hele landet. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene er svært glade for den gode starten i Norge, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Å gi til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land vi opererer, noe som har ført til at vi er den tredje største humanitære giveren i verden. Totalt har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.