Ektepar delte ukens postkodegevinst

8. mars 2019 – 1349HB Rykkinn – 250.000 kroner – 125.000 kroner per lodd

I Postkodelotteriet vinner du sammen med de nærmeste naboene dine. Det fikk ekteparet i postkode 1349HB på Rykkinn erfare da de delte denne ukens postkodegevinst250.000 kroner. Nærmere nabo får du ikke!

Den første av de to hovedvinnerne på Rykkinn ble oppringt med nyheten om at hun hadde vunnet. «Jeg ble kjempeglad», sier hun og forteller at hun gledet seg til mannen skulle komme hjem så hun kunne fortelle om gevinsten. Vinner nummer to var ute og kjørte, og kunne derfor ikke ta telefonen. «Da jeg kom hjem fortalte kona at hun hadde vunnet i Postkodelotteriet. Da ble jeg veldig spent for jeg visste jo at jeg også hadde kjøpt lodd», sier han.

Da også mannen fikk telefon med beskjed om sin andel av denne ukens postkodegevinst, kunne de begge juble. «At vi skulle vinne så mye penger er helt fantastisk! Jeg har jo spilt lotto hele livet, men aldri vunnet noe som helst. Nå kan vi få nedbetalt litt gjeld, også fyller jo kona rundt år i år, så da blir det nok litt ekstra fest», sier vinneren fornøyd.

Det er ikke bare vinnerne som kan juble når Postkodelotteriet deler ut penger over hele landet. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene er svært glade for den gode starten i Norge, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Å gi til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land vi opererer, noe som har ført til at vi er den tredje største humanitære giveren i verden. Totalt har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.