Får drømmestart på pensjonisttilværelsen: Ukens postkodegevinst delt ut på Lillehammer

15. mars 2019 – 2609JM Lillehammer – 250.000 kroner – 62.500 kroner per lodd

Denne ukens postkodegevinst ble delt ut i postkode 2609JM Lillehammer der fire lodd delte hovedpremien på 250.000 kroner.

En av vinnerne var en 67 år gammel kvinne som nå får en drømmestart på pensjonisttilværelsen. «Det er helt fantastisk. Jeg blir snart pensjonist, så dette gir meg en trygghet jeg bare kunne drømt om», sier hun og forteller at hun nå vurderer å kjøpe ny sofa og kanskje ta seg en ekstra ferietur.

Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen tok turen for å dele ut premier til de glade vinnerne. «Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge og møte alle de herlige vinnerne», stråler hun omgitt av blomster, sjekker og glade vinnere i Storgata i Lillehammer. Postkodelotteriet ble lansert i fjor høst, men er allerede en stor suksess i andre land som Nederland og Sverige. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnement i lotteriet.

Å gi tilbake til samfunnet har vært viktig for Postkodelotteriet helt siden starten i Nederland i 1989. Dette har ført til at Postkodelotteriet er den tredje største humanitære private giveren i verden – med nærmere 90 milliarder kroner delt ut til gode formål over hele kloden. Bare i fjor delte det svenske Postkodelotteriet ut 1,1 milliard svenske kroner alene til en lang rekke organisasjoner. I Norge eier Postkodelotteriet konsesjonen sammen med SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond, som får minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Tidligere i år delte Jorun Stiansen ut den første sjekken til de to.

Vil du også ha sjansen til å vinne?