Åtte heldige vinnere fra Indre Arna deler 100.000 kroner

5. april 2019 – 5261 Indre Arna – 100.000 kroner – 12.500 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst ble delt mellom åtte lodd i postnummer 5261 Indre Arna, der hvert lodd ga en gevinst på 12.500 kroner.

I Postkodelotteriet vinner du på adressen din, og når én vinner så vinner naboene også. Forutsatt at man har kjøpt lodd. Denne uken var det 57 år gamle Margit som var ukens postkodevinner. Og da hun vant, vant alle de andre med lodd i samme postnummer.

Margit kommer opprinnelig fra Nord-Norge, og forteller at nå blir det nok en påsketur nordover. Hun avslører at hun var ganske skeptisk da Postkodelotteriet ringte. «Dere hadde jo ringt dagen før, men da var jeg på jobb. Da dere ringte igjen dagen etterpå og fortalte at jeg var en av de som hadde vunnet ukesgevinsten på 12.500 kroner, ble jeg selvsagt glad».

Men det er ikke bare de som vinner som kan være glade for at Postkodelotteriet endelig har kommet til Norge. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er nemlig garantert minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Begge organisasjonene jubler over den gode starten i Norge. Nå håper de nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. Postkodelotteriet har, sammen med WWF og SOS-barnebyer, fått konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet.

Postkodelotteriet er en enorm suksess i både Nederland, Tyskland, Storbritannia, Sverige og nå også i Norge. I Norge er det Jorun Stiansen som er ambassadør og som reiser rundt og deler ut store sjekker i gullkonvolutter. «Det er utrolig gøy å dele ut premier rundt om i hele Norge. Jeg blir så rørt over alle de hyggelige menneskene jeg møter, og er virkelig stolt av å få være en del av dette», forteller hun. «Denne gangen rakk vi dessverre ikke komme innom Indre Arne, men jeg håper vi får mulighet til det neste gang noen vinner der».

Postkodelotteriet deler ut nye premier hver eneste uke. Neste gang kan det bli din postkode som vinner!

Vil du også ha sjansen til å vinne?