Én heldig vinner av postkodegevinsten i Indre Arna

5. april 2019 – 5261FD Indre Arna – 250.000 kroner

Ukens postkodegevinst ble trukket ut i postkode 5261FD i Indre Arna, der én heldig vinner stakk av med hovedgevinsten på 250.000 kroner.

Den heldige vinneren heter Margit og kommer opprinnelig fra Nord-Norge. Nå blir det nok en påsketur nordover, kan hun fortelle og avslører at hun var ganske skeptisk da Postkodelotteriet ringte og fortalte at hun var ukens hovedvinner. Først fikk hun vite at hun hadde vunnet 12.500 kroner på postnummeret sitt. «Da ble jeg selvsagt glad», sier hun og fortsetter: «Så sa de at jeg også hadde vunnet med postkoden, og ba meg gjette hvor mye. Da de sa jeg hadde vunnet 250.000 kroner ble jeg helt paff. Jeg har faktisk ikke landet helt enda».

Det er ikke bare de som vinner som kan være glade for at Postkodelotteriet endelig har kommet til Norge. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er nemlig garantert minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Begge organisasjonene jubler over den gode starten i Norge. Nå håper de nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. Postkodelotteriet har, sammen med WWF og SOS-barnebyer, fått konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet.

Postkodelotteriet er en enorm suksess i både Nederland, Tyskland, Storbritannia, Sverige og nå også i Norge. I Norge er det Jorun Stiansen som er ambassadør og som reiser rundt og deler ut store sjekker i gullkonvolutter. «Det er utrolig gøy å dele ut premier rundt om i hele Norge. Jeg blir så rørt over alle de hyggelige menneskene jeg møter, og er virkelig stolt av å få være en del av dette», forteller hun. «Denne gangen rakk vi dessverre ikke komme innom Indre Arne, men jeg håper vi får mulighet til det neste gang noen vinner der».

Postkodelotteriet deler ut nye premier hver eneste uke. Neste gang kan det bli din postkode som vinner!

Vil du også ha sjansen til å vinne?