God start på påskeferien for gjengen i postnummer 1960 Løken

12. april 2019 – 1960 Løken – 100.000 kroner – 2.942 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst deles ut i postnummer 1960 Løken, der premiepotten på 100.000 kroner fordeles på 34 lodd.

Det ble en god start på påskeferien for gjengen i Løken i Aurskog-Høland. Alle med lodd i postnummeret kan glede seg over en gevinst på 2.942 kroner per lodd. I Postkodelotteriet er det nemlig slik at når naboen vinner, da vinner du også. Men da må du ha kjøpt lodd. Det opplevde naboene til kvinnen i 70-årene på Løken da hun vant denne ukens postkodegevinst.

Det er Postkodelotteriets ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser Norge rundt for å dele ut premier. «Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge, enten det er på telefon eller ved faktisk å besøke stedene. Denne gangen rakk vi dessverre ikke komme innom Løken, men håper selvsagt vi får til å gjøre det neste gang noen vinner der», sier Jorun, og legger til: «Jeg er utrolig stolt av å få være ambassadør for Postkodelotteriet og gleder meg over både å få dele ut premier til vinnerne og for å være med på å sikre WWF og SOS-barnebyer inntekter».

Minst 50 prosent av omsetningen i Postkodelotteriet, etter at premier er trukket fra, går nemlig til organisasjonene WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge jubler over den gode starten i Norge, og bekrefter at pengene er kjærkomne midler. «Nå kan vi sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», forteller generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier.

Postkodelotteriet startet i Norge i fjor høst, og har konsesjon til å selge 125.000 abonnement.

Vil du også ha sjansen til å vinne?