Postnummergevinst i Lofoten

19. april 2019 – 8370 Leknes – 100.000 kroner – 2.703 kroner per lodd

Påskeukas postnummergevinst ble trukket ut i postnummer 8370 Leknes. Her var det 37 lodd som delte premiepotten på 100.000 kroner, der hvert lodd fikk en gevinst på 2.703 kroner.

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som tok turen til Lofoten med blomster og gullkonvolutter. Stemningen var spent og blid blant de 30 fremmøtte vinnerne. «Det er utrolig gøy å få reise rundt i Norge og dele ut premier. Jeg er så stolt av alle som er med i Postkodelotteriet og bidrar til at verden blir et bedre sted», forteller hun entusiastisk.

Det er nemlig ikke bare de som vinner som kan være glade for at Postkodelotteriet har startet opp i Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene er glade for den gode starten i Norge. «Nå kan vi sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», forteller generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. WWFs nyeste Living Planet Report viser at 60 prosent av verdens dyreliv er borte på under 50 år. Det er svært dramatisk og krever en enda større innsats fra organisasjoner som WWF i årene som kommer. «Derfor er midlene fra Postkodelotteriet svært kjærkomne for å hindre mer naturtap», sier generalsekretær i WWF Bård Vegar Solhjell.

Siden oppstarten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til veldedige formål over hele verden. Når du er med i Postkodelotteriet bidrar du til å gjøre verden til et bedre sted samtidig som du har sjansen til å vinne!

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.