5.000 kroner til hver av naboene på Ranheim

10. mai 2019 – 7053 Ranheim – 100.000 kroner – 5.000 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst 100.000 kroner ble delt ut i postnummer 7053 Ranheim.

Det var en spent og glad gjeng som møtte opp i mai-sludd på Ranheim i Trondheim da Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen tok turen for å dele ut denne ukens postnummergevinst. Med 20 aktive lodd i postnummeret ga hvert lodd en gevinst på 5.000 kroner. I Postkodelotteriet er det nemlig slik at når naboene dine vinner, da vinner du også. Men da må du ha kjøpt lodd!

Forrige gang Jorun og Postkodelotteriet tok turen til Trondheim var i november, og hver eneste uke deles det ut premier over hele landet. Men det er ikke bare naboer rundt om i det ganske land som kan juble over at Postkodelotteriet endelig har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til organisasjonene WWF Verdens Naturfond og SOS-barnebyer. Mange kjøper lodd nettopp for å støtte disse organisasjonene.

SOS-barnebyer er verdens største humanitære organisasjon for barn. «Alle barn trenger trygge voksne som kan ta vare på dem, og dette bidrar støtten fra Postkodelotteriet til», sier generalsekretær Bente Lier. «Nå kan vi nå flere barn, og bidra til utvikling i disse barnas lokalsamfunn».

WWF Verdens naturfond viser til WWFs Living Planet Report som viser at pilene peker feil vei for verdens dyr, natur og økosystemer. Ødelegges naturen, kan konsekvensene bli store! «Derfor kjemper WWF, godt hjulpet av de frie midlene fra Postkodelotteriet, på mange plan: Fra å fjerne plast i havet og bekjempe klimaendringer, til å redde utrydningstruede fjellgorillaer og deres leveområder», forteller generalsekretær i WWF Bård Vegar Solhjell.

Vil du også ha sjansen til å vinne?