Hosteland vinner postnummergevinsten på nasjonaldagen!

17. mai 2019 – 5986 Hosteland – 100.000 kroner – 5.556 kroner per lodd

På selveste nasjonaldagen 17. mai er det postnummer 5986 Hosteland som stikker av med denne ukens postnummergevinst. Det er solgt totalt 18 lodd i postnummeret, som alle deler premiepotten på 100.000 kroner. Hvert lodd får dermed en gevinst på 5.556 kroner hver.

Postkodelotteriet startet opp i Norge i fjor høst, men ble først etablert i Nederland i 1989. Både i Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige settes gater og nabolag på hodet når Postkodelotteriet kommer på besøk for å dele ut premier. I Norge er det Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt for å glede vinnere på små og store steder over hele landet. «Mai er ekstra hektisk med nye vinnere hver eneste dag», forklarer de to. På 17. mai deles det ut hele 17 ekstragevinster i anledning av nasjonaldagen. Alle resultatene kan du se her.

«Det er veldig hektisk, men selvsagt også utrolig gøy at vi får så mange nye vinnere. Denne gangen rakk vi dessverre ikke komme innom Sleire, men vi satser på å få det til neste gang vi får en vinner der», sier tidligere alpinist og 71 grader nord-programleder Tom Stiansen. «I løpet av mai skal vi dele ut over 8 millioner kroner», supplerer Jorun.

I Postkodelotteriet går 50 prosent av omsetningen tilbake til vinnerne som premier. Med premier hver uke, og hver eneste dag i mai, er det mange av Postkodelotteriets medlemmer som kan glede seg over gevinst. Og siden du vinner på adressen din, vinner du sammen med naboene. Men da må du ha kjøpt lodd!

Det er ikke bare naboer rundt omkring i landet som kan glede seg over at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Også SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond er glade for alle som er med. Postkodelotteriet har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med de to organisasjonene, som er sikret minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?