Jorunn og Ingvar vant mer enn de trodde!

17. mai 2019 – 5986TV Hosteland – 250.000 kroner – 83.334 kroner per lodd

På selveste nasjonaldagen 17. mai går ukens postkodegevinst til postkode 5986TV Hosteland. Her deles premiepotten på 250.000 kroner på tre lodd som får en gevinst på 83.334 kroner hver.

«Nå holder jeg på å svime av her. Er det så mye altså?», utbryter Jorunn da Postkodelotteriet ringer for å spørre hva hun tenker å bruke premien på. «Jeg har aldri vunnet noe sånt før», fortsetter hun forfjamset. Jorunn bor i postkode 5986TV Hosteland og har derfor vunnet sin andel av både denne ukens postkodegevinst og postnummergevinst.

Da Postkodelotteriet først ringte for å overrekke den hyggelige beskjeden, trodde Jorunn det var 19 tusen hun hadde vunnet. Da det viser seg at summen var nærmere 90 tusen, ble hun derfor både glad og overrasket.

Og som om lykken ikke allerede var stor nok: Også ektemannen Ingvar har lodd i Postkodelotteriet, og vinner tilsvarende. Til sammen kan ekteparet glede seg over en gevinst på 177.780 kroner!

«Nå kan vi ta den ferien vi egentlig hadde slengt fra oss i sommer siden vi var på en tur med bobilen i påsken. Vi har vært gift i 55 år, så det blir nok litt ekstra feiring nå», sier vinnerne fornøyde. Ekteparet deler denne ukens postkodegevinst på 250.000 kroner med en annen nabo i Sleirsvegen på Hosteland.

I Postkodelotteriet går 50 prosent av omsetningen tilbake til vinnerne som premier. Med premier hver uke, og hver eneste dag i mai, er det mange av Postkodelotteriets medlemmer som kan glede seg over gevinst. Og siden du vinner på adressen din, vinner du sammen med naboene. Men da må du ha kjøpt lodd!

Det er ikke bare naboer rundt omkring i landet som kan glede seg over at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Også SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond er glade for alle som er med. Postkodelotteriet har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med de to organisasjonene, som er sikret minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?