Florø er ukens postnummervinner!

24. mai 2019 – 6908 Florø – 100.000 kroner – 5.000 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst går til postnummer 6908 Florø der premiepotten på 100.000 kroner fordeles på 20 lodd i postkoden. Hvert lodd får dermed en premie på 5.000 kroner hver.

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine, og denne gangen er det Florø som var det heldige vinnerstedet. Her har det blitt solgt 20 lodd, som alle deler premien.

Vanligvis er det Postkodelotteriets to ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt for å overraske vinnere over det ganske land. «Denne gangen rakk vi ikke komme innom Florø, men vi håper vi gjør det når det er noen som vinner der neste gang», sier Jorun. Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke, og hver eneste dag i mai. På selveste nasjonaldagen ble det delt ut premier til hele 17 heldige postkoder.

Både Tom og Jorun forteller at de er stolte og glade for å være en del av Postkodelotteriet i Norge, der minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Pengene kommer godt med, forteller generalsekretær Bente Lier. Også for WWF er midlene kjærkomment. «Med dette lotteriet kan vi fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen», sier WWFs Bård Vegar Solhjell.

Postkodelotteriet er verdens tredje største private giver til humanitære formål. Siden oppstarten i 1989 har vi delt ut nærmere 90 milliarder kroner til prosjekter og organisasjoner over hele verden. Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?