Reisegevinst til Fusa

24. mai 2019 – 5640OM Eikelandsosen – Reisegevinst 10.000 kroner – 2.500 kroner per lodd

Denne uken var det postkode 5640OM Eikelandsosen i Fusa som kan glede seg over denne ukens reisegevinst. Fire lodd deler på premien, og de heldige vinnerne mottar et reisegavekort på 2.500 kroner hver.

Hver eneste uke deler Postkodelotteriet ut premier til alle med lodd i både en postkode og det tilhørende postnummeret. I tillegg deles det ut månedspremier og reisegevinster. I mai måned annonseres nye vinnere hver eneste dag, og på 17. mai deles det ut 17 ekstragevinster i anledning av nasjonaldagen.

Halvparten av omsetningen i Postkodelotteriet går tilbake til vinnerne som premier. Etter at premiene er trukket fra, går minst 50 prosent av dette igjen til organisasjonene SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Postkodelotteriet har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med de to organisasjonene. Å gi til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet. Det har ført til at vi er den tredje største humanitære giveren i verden. Totalt har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?