Samboerpar fra Florø vant postkodegevinsten

24. mai 2019 – 6908NJ Florø – 250.000 kroner – 83.334 kroner per lodd

Denne ukens postkodegevinst går til postkode 6908NJ Florø der premiepotten på 250.000 kroner fordeles på tre lodd i postkoden.

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine, og for to av loddene var det ekstra nært – et samboerpar vant 83.334 kroner hver med hvert sitt lodd. Paret var på ferie da Postkodelotteriet ringte. De trodde først det var tull, men ble overbevist da også begge to ble oppringt med den samme hyggelige beskjeden. Det tredje loddet tilhører en av naboene i samme postkode.

«Jeg skjønte ingenting. At begge skulle vinne så mye. Vi hadde planer om ny bil og vi har barnebarn som skal konfirmeres, så dette kommer godt med», forteller den heldige Florø-kvinnen. En ekstra ferietur skal de også unne seg, røper de.

Vanligvis er det Postkodelotteriets to ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt for å overraske vinnere over det ganske land. «Denne gangen rakk vi ikke komme innom Florø, men vi håper vi gjør det når det er noen som vinner der neste gang», sier Jorun. Hun er stolt og glad for å være en del av Postkodelotteriet i Norge, der minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Pengene kommer godt med, forteller generalsekretær Bente Lier. Også for WWF er midlene kjærkomment. «Med dette lotteriet kan vi fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen», sier WWFs Bård Vegar Solhjell.

Postkodelotteriet er verdens tredje største private giver til humanitære formål. Siden oppstarten i 1989 har vi delt ut nærmere 90 milliarder kroner til prosjekter og organisasjoner over hele verden. Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?