Er du en av vinnerne i Rennesøy?

31. mai 2019 – 4150 Rennesøy – 100.000 kroner – 5.264 kroner per lodd

Denne uken er det postnummer 4150 Rennesøy som er vinneren av ukens postnummergevinst. Premiepotten på 100.000 kroner fordeles på 19 lodd som får en utbetaling på 5.264 kroner hver.

Mai har vært helt spesiell for Postkodelotteriet i Norge. Hver eneste dag har vi delt ut premier til heldige vinnere. På nasjonaldagen delte vi ut premier til hele 17 postkoder rundt omkring i landet, og på månedens siste dag er turen kommet til Rennesøy.

Det er Jorun Stiansen og Tom Stiansen som er Postkodelotteriets ambassadører, og som reiser rundt i landet for å overraske vinnerne. «Det er veldig morsomt å treffe så mange glade vinnere. Dessverre får vi ikke til å reise til alle stedene, men håper at Rennesøy trekkes ut igjen og at vi da får komme på besøk», sier de to. Alle som har vunnet i Rennesøy vil bli kontaktet. Har du aktivt lodd for mai i postnummer 4150 Rennesøy?

I Postkodelotteriet deler vi ut premier hver eneste uke. Og det er ikke bare de som vinner som kan være glade: Minst halvparten av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Begge de to organisasjonene er henrykte over den gode starten i Norge, og håper nordmenn fortsetter å delta i Postkodelotteriet.

Vil du også ha sjansen til å vinne?