Ukens postkodevinner bor i Fyllingsdalen

7. juni 2019 – 5148 KE Fyllingsdalen – 250.000 kroner

Denne ukens postkodegevinst er trukket ut i postkode 5148 KE Fyllingsdalen. Her er det én heldig vinner som mottar hele premiepotten på 250.000 kroner.

Vanligvis er det Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt for å dele ut premier til de som vinner, men denne gangen får vinneren beskjed på telefon. «Vi rekker dessverre ikke reise innom alle stedene som vinner, men håper vi snart får sjansen til å reise til Bergen igjen», forteller Jorun, som flere ganger har vært og delt ut premiesjekker til heldige vestlendinger.

Fyllingsdalen har også vært heldige tidligere! 30. november ble nemlig Postkodelotteriets reisegevinst på 10.000 kroner delt ut her.

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine, og når den heldige deltageren i postkode 5148 KE ble trukket ut, vinner samtidig alle med lodd i postnummer 5148! Vi deler ut nye premier hver eneste uke. Hele gevinstplanen kan du se her.

Men det er ikke bare de som vinner som er vinnere i Postkodelotteriet. Vi deler nemlig minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra med SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Å gi tilbake til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land vi er etablert.

Vil du også ha sjansen til å vinne?