Jublet i regnet på Geilo:
- Dette er noe jeg kunne blitt vant til!

14. juni 2019 – 3580 FK Geilo – 250.000 kroner – 125.000 kroner per lodd

Denne uken er det postkode 3580 FK Geilo som er vinneren av ukens postkodegevinst på til sammen 250.000 kroner. To vinnere delte hovedpremien.

I øsende regnvær tok de heldige geilendingene imot Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen da hun tok turen til Geilo for å dele ut denne ukens postkodegevinst. Siri Lill og ekteparet Tobias og Mary kunne smile ekstra bredt i regnværet da de mottok hver sin sjekk pålydende 125.000 kroner. «Det er utrolig kjekt det her, og noe jeg kunne blitt vant med», smiler Siri Lill. 77-åringen skal snart flytte inn i ny leilighet på Geilotorget og forteller at pengene kommer til å komme godt med.

Timingen er god også for Tobias og Mary. Ekteparet venter snart barn, og forteller at pengene nok kommer til å få bein å gå på. «Nå blir det barnerom og utstyr, kanskje til og med litt oppussing i huset». De to har vært med i Postkodelotteriet siden desember.

Alle som er med i Postkodelotteriet er med på å gjøre verden til et litt bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til veldedige formål. I Norge støtter Postkodelotteriet WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også være med i Postkodelotteriet? Kjøp lodd i dag for å delta i neste trekning!

Se alle vinnere og premier

Kundeservice 955 10 000 
Vi har åpent alle hverdager kl. 08.00‑17.00
Hjelpelinjen
NMI
lotter og stiftelsestilsynet
Lotter og stiftelsestilsynet
18+

Innehaver lotterikonsesjon: SOS‑barnebyer og WWF Verdens naturfond

Operatør: Novamedia Norsk Postkodelotteri A/S

Org nr: 893 757 422

kundeservice@postkodelotteriet.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.