Naboer i Sandefjord delte en kvart million

15. juni 2019 – 3228 Sandefjord – 250.000 kroner – 11.364 kroner per lodd

Denne månedens postnummergevinst på til sammen 250.000 kroner ble delt ut i postnummer 3228 Sandefjord, der hvert lodd fikk en gevinst på 11.364 kroner.

Turen var kommet til Sandefjord da juni måneds hovedgevinst skulle deles ut i Postkodelotteriet, og Jorun Stiansen og Tom Stiansen tok turen til Vestfold-byen. Her ventet en glad gjeng i postnummer 3228 som fikk både blomster, smil og pengesjekker fra de to ambassadørene.

Postkodelotteriet har siden oppstarten i Nederland i 1989 delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål verden over. Dette er grunnen til at både Jorun Stiansen og Tom Stiansen er glade og stolte over å være en del av Postkodelotteriet. I Norge går minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene er glade over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Alle barn trenger trygge voksne som kan ta vare på dem, og dette bidrar støtten fra Postkodelotteriet til. Med støtten fra Postkodelotteriet kan SOS-barnebyer nå flere barn, og bidra til utvikling i barnas lokalsamfunn», sier en fornøyd generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Tidligere i år tok hun i mot den første pengesjekken fra Postkodelotteriet.

Vil du også ha sjansen til å vinne?