Gunnar vant 250.000 kroner: – Wow, fantastisk!

21. juni 2019 – 4310 BO Hommersåk – 250.000 kroner

Ukens postkodegevinst går til postkode 4310 BO Hommersåk der én heldig vinner mottar en gevinst på 250.000 kroner.

Postkodelotteriets to norske ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen tok turen til Hommersåk i Sandnes for å dele ut blomster og gullkonvolutten med pengesjekken til den heldige vinneren. Gunnar kjøpte lodd i Postkodelotteriet fordi han synes det var en fin sak å støtte, men hadde ikke sett for seg at han skulle vinne. Da Jorun og Tom banket på døra ante han ikke hvor mye han hadde vunnet. Overraskelsen var derfor stor da han dro ut en sjekk på hele 250.000 kroner. «Wow, fantastisk!», utbrøt han og spør: «Er det våre?». Vinneren forteller at han skal bruke noe av gevinsten på nytt kjøleskap, men han kommer nok også til å dele med kona Gisele og datteren Sarah.

Mange nordmenn har kjøpt lodd i Postkodelotteriet fordi de ønsker muligheten til å vinne samtidig som de støtter en god sak. Halvparten av omsetningen går tilbake til spillerne som premie, og minst 50 prosent etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Internasjonalt er Postkodelotteriet verdens tredje største private giver til humanitære formål, og har siden starten i Nederland i 1989 delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Postkodelotteriet startet opp i Norge i fjor høst, og har siden oppstarten delt ut premier hver eneste uke. Her kan du se alle vinnerne!

Vil du også ha sjansen til å vinne?