Naboer i Sandnes delte 100.000 kroner

21. juni 2019 – 4310 Hommersåk – 100.000 kroner – 3.847 kroner per lodd

Ukens postnummergevinst går til postnummer 4310 Hommersåk. Alle med lodd i postnummeret deler premien på totalt 100.000 kroner.

Det var en spent gjeng som hadde møtt opp da Jorun Stiansen og Tom Stiansen tok turen til Hommersåk i Sandnes for å dele ut denne ukens postnummergevinst. De to er Postkodelotteriets ambassadører i Norge og reiser land og strand rundt for å dele ut blomster og gullkonvolutter til glade vinnere over hele landet. Postnummergevinsten på 100.000 kroner deles på alle med lodd i postnummeret, men ingen vet den nøyaktige summen på sjekken før Jorun roper «Trekk ut!». Denne gangen ga hvert lodd en premie på 3.847 kroner. Noen hadde kjøpt to lodd, og fikk dermed dobbelt så mye.

Mange kjøper lodd i Postkodelotteriet fordi de ønsker muligheten til å vinne samtidig som de støtter en god sak. «Jeg synes det så spennende ut, og jeg støtter de sakene pengene går til, men jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne», forteller Gunnar. I tillegg til postnummergevinsten vant han også denne ukens postkodegevinst på 250.000 kroner helt alene. «Nå skal jeg kjøpe nytt kjøleskap, for det trenger jeg», forteller han til Sandnesposten.

Halvparten av omsetningen i Postkodelotteriet går tilbake til spillerne som premie, og minst 50 prosent etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Internasjonalt er Postkodelotteriet verdens tredje største private giver til humanitære formål, og har siden starten i Nederland i 1989 delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?