Sortland vinner i Postkodelotteriet!

28. juni 2019 – 8402 Sortland – 100.000 kroner – 6.667 kroner per lodd

Ukens postnummergevinst er trukket ut i postnummer 8402 Sortland i Vesterålen. Her deles premien på 100.000 kroner på 15 lodd der hvert lodd gir en gevinst på 6.667 kroner.

Vanligvis er det Postkodelotteriets ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt for å dele ut pengepremier, men med gevinster hver eneste uke rekker de ikke overalt. «Jeg håper vi får sjansen til å besøke Sortland neste gang noen vinner der», sier Jorun.

Postkodelotteriet er allerede en stor suksess i Norge, og har nye vinnere hver eneste uke. Og det er ikke bare de som vinner som kan juble: Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene. Generalsekretær i SOS-barnebyer, Bente Lier, håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd og samtidig støtte en god sak: «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», slår hun fast.

Internasjonalt er Postkodelotteriet den tredje største private humanitære giveren i verden. Totalt har de som har kjøpt lodd bidratt med nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?