Celine (20) vant sammen med to andre naboer i Os

5. juli 2019 – 5208 ZU Os – 250.000 kroner – 83.334 kroner per lodd

Ukens postkodegevinst går til postkode 5208 ZU Os der tre heldige vinnere deler premiepotten på 250.000 kroner.

20 år gamle Celine har nettopp flyttet hjemmefra og blitt samboer. Hun hadde lenge vurdert å kjøpe lodd i Postkodelotteriet, men ville vente til hun fikk sin egen adresse. Og etter bare en måned vant hun!

«Vi har nettopp kjøpt hus så det blir vel at jeg kjøper litt småting til det, selv om samboeren min var tydelig på at dette er mine penger», forteller hun. Hun har ikke rukket å fortelle det til familien sin enda, men forteller at hun gjerne deler med dem slik at de kan unne seg litt ekstra.

Celine vinner postkodegevinsten sammen med to andre naboer. I tillegg deler alle med lodd i postnummeret 100.000 kroner til. «Her er det nok mange som blir glade. Denne gangen rakk vi dessverre ikke innom Os, men vi satser på at vi får muligheten neste gang noen vinner der», sier Jorun Stiansen og Tom Stiansen som er Postkodelotteriets to ambassadører i Norge. De to er svært stolte av å være en del av Postkodelotteriet – spesielt ettersom overskuddet går til en god sak: Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene er glade for den gode starten Postkodelotteriet har fått i Norge. «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWF Verdens naturfonds Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv», forteller generalsekretær i WWF Bård Vegar Solhjell.

Vil du også ha sjansen til å vinne?