1911 Flateby er ukens heldige postnummer

26. juli 2019 – 1911 Flateby – 100.000 kroner – 1640 kroner per lodd

Det er mange som kan juble på Flateby i Enebakk i dag! Ukens postnummergevinst er trukket ut i postnummer 1911 Flateby, der premien på 100.000 kroner deles på 61 solgte lodd i postnummeret. Noen har sikret seg flere lodd og får dermed flere andeler. Hvert lodd gir en premie på 1640 kroner.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer får overskudd

Men det er enda flere som kan juble over Postkodelotteriet. Det er nemlig ikke bare de som vinner som kan være glade for at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene jubler over den gode starten Postkodelotteriet har fått i Norge.

Postkodelotteriet har konsesjon fra Lotteritilsynet i Norge sammen med WWF og SOS-barnebyer, og startet opp i fjor høst. Jorun Stiansen og Tom Stiansen er Postkodelotteriets ambassadører i Norge. «Bidraget til WWF og SOS-barnebyer gjør virkelig en forskjell. Hvert eneste lodd betyr noe for både mennesker og miljø. Derfor er jeg utrolig stolt av å få være en del av Postkodelotteriet», forteller Jorun. Dessverre rakk ikke de to å ta turen innom Flateby denne gangen, men håper sjansen snart byr seg igjen.

Postkodelotteriet fortsetter å dele ut premier

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke til postkoder og postnumre over hele landet. Halvparten av omsetningen går tilbake til spillerne som premier.

Vil du også ha sjansen til å vinne?