Naboer på Flateby deler en kvart million

26. juli 2019 – 1911 ZH Flateby – 250.000 kroner – 62.500 kroner per lodd

Postkodelotteriet fortsetter å dele ut premier, og denne uken har turen kommet til postkode 1911 ZH Flateby i Enebakk. Her deles ukens postkodegevinst250.000 kroner på tre naboer. En av vinnerne har kjøpt to lodd, og får dermed en premie på 125.000 kroner. De to andre kan glede seg over 62.500 kroner ekstra til sommerens feriepenger.

«Det må være nybegynnerflaks», sier den heldige vinneren til lokalavisa Enebakk avis. Karin forteller at hun aldri har spilt på noen ting, og heller ikke vunnet noe før. Hun har vært medlem av Postkodelotteriet et halvt års tid. Pengene kan hun avsløre at kommer til å gå til reisekassa. «Jeg liker å reise, og nå blir det muligens en tur til Vietnam i februar».

Overskudd går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Det er ikke bare de som vinner som er vinnerne i Postkodelotteriet. Siden minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, jubler også de to organisasjonene over den gode starten Postkodelotteriet har fått i Norge. Postkodelotteriet har konsesjon fra Lotteritilsynet i Norge sammen med WWF og SOS-barnebyer, og startet opp i fjor høst. Internasjonalt har Postkodelotteriet en rekke kjente ambassadører, og i Norge er det Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt i Norge for å dele ut premier. «Bidraget til WWF og SOS-barnebyer gjør virkelig en forskjell. Hvert eneste lodd betyr noe for både mennesker og miljø. Derfor er jeg utrolig stolt av å få være en del av Postkodelotteriet», sier Jorun. Dessverre rakk ikke de to å ta turen innom Flateby denne gangen, men håper sjansen byr seg igjen.

Postkodelotteriet fortsetter å dele ut premier

Halvparten av omsetningen i Postkodelotteriet går tilbake til spillerne som premier. Hver eneste uke deles det ut premier til postkoder og postnumre over hele landet.

Vil du også ha sjansen til å vinne?