Postkodegevinst på en kvart million til Helgeland

2. august 2019 – 8618 IX Mo i Rana – 250.000 kroner – 62.500 kroner per lodd

Denne uken er det fire heldige naboer i postkode 8618 IX Mo i Rana som kan glede seg over å ha vunnet ukens postkodegevinst250.000 kroner. Vi gratulerer alle vinnerne!

Gøran (45) satt på jobben og spiste lunsj da telefonen ringte og det sto Postkodelotteriet i displayet. Etter samtalen kunne han fortelle mekanikerkollegaene om gevinsten. «De ble jo veldig nysgjerrige på hva som hadde skjedd, og da måtte jeg jo fortelle om det. Nå skal pengene rett på sparekonto så familien kan dra på en ekstra fin ferie neste år», sier han.

Wenche (51) var også på jobb da hun ble oppringt. Hun trodde ikke sine egne ører og måtte spørre flere ganger om det var sant. «Jeg har aldri vært med på noe sånt før. Da jeg kjøpte lodd trodde jeg aldri at jeg skulle vinne, så dette var helt fantastisk», sier hun. «Jeg fortalte det til foreldrene mine som også har lodd i Postkodelotteriet, så nå håper vi de har vunnet litt av potten også».

Postkodelotteriet startet opp i Norge i fjor høst og er allerede en stor suksess. Hver eneste uke deles ut premier til folk over hele landet, og denne fredagen var altså turen kommet til Mo i Rana på Helgeland i Nordland.

Når du er med i Postkodelotteriet har du ikke bare sjansen til å vinne premier, du bidrar også til en god sak. Alle som er med i Postkodelotteriet i Norge er med på å sikre det gode arbeidet som gjøres hos WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til de to organisasjonene. Generalsekretær i WWF, Bård Vegar Solhjell, takker alle som kjøper lodd og forteller at pengene går til å beskytte utrydningstruede dyr, forhindre at plast forsøpler havene våre og å bygge ut fornybar energi som sol og vind.

Internasjonalt er Postkodelotteriet verdens tredje største private humanitære giver, og har siden oppstarten i 1989 delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?