Ukens postnummer er i Mo i Rana

2. august 2019 – 8618 Mo i Rana – 100.000 kroner – 3.847 kroner per lodd

Denne uken er det på Helgeland i Nordland, nærmere bestemt i postnummer 8618 Mo i Rana, at Postkodelotteri-jubelen kan slippe løs. Ukens postnummergevinst100.000 kroner deles på 26 lodd i postnummeret.

Postkodelotteriet er allerede en stor suksess i Norge, og hver eneste uke deler vi ut premier til folk over hele landet. Denne uken var turen altså kommet til Mo i Rana.

Ditt lodd er uansett et vinnerlodd

Når du er med i Postkodelotteriet har du ikke bare sjansen til å vinne premier, du bidrar også til en god sak. Alle som er med i Postkodelotteriet i Norge er med på å sikre det gode arbeidet som gjøres hos WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til de to organisasjonene. Generalsekretær i WWF, Bård Vegar Solhjell, takker alle som kjøper lodd og forteller at pengene går til å beskytte utrydningstruede dyr, forhindre at plast forsøpler havene våre og å bygge ut fornybar energi som sol og vind.

Internasjonalt er Postkodelotteriet verdens tredje største private humanitære giver, og har siden oppstarten i 1989 delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?